Дошла съм с пролетта на този свят
и взела съм от нея аромата
на младост, нежност, благодат
и крехката ранимост на цветята.
При себе си с любов ще приютя
премръзналия от житейски свади.
Добрата дума няма да спестя
за всеки, който
плаче или страда.
С усмивката във своите очи
излъчвам ведрина и младост.
И даже много силно да горчи...
аз търся и дарявам радост!
© Ваня Василева Все права защищены