След тежкия изморителен ден
ти сгушваш се, мило, при мен..
Кротко отпускаш глава
на тез изморени майчини рамена!
Затваряш полека свойте очи
след целувката майчина ти!
Понасяш се в чудна страна
на ангели, феи и добри същества.
Мама над тебе бди през нощта,
мама с целувки пази съня...
А на сутринта, неотворил още очи,
започваш да мислиш ти за белú!
© Джабула Все права защищены