В дланите на Времето
умира
всичко,
що имаш днеска ти.
Само споменът
при теб се спира,
преди и той
да отлети.
Затова
недей да бъдеш
сприхав,
величав... и зъл.
Живей
и отиди си тихо,
в Любовта,
с която си дошъл.
Само в Нея
остава
малък щрих от тебе
Само в Нея
Само в Нея
© Милко Кънчев Все права защищены