Какво да правя със живота си, не зная,
объркана съм и не мога да реша,
пред мен минават хиляди мостове,
а не зная кой да избера!
Единият път - път без изход,
любов без никаква искра.
Огън неразпален, жажда за вода.
Път без никаква мечта!
Другият пък - път безкраен,
любов с една страна,
огън разпален, но забравен,
жажда утолена, но мечта!
Третият пък - път самотен,
без любов от ничия страна.
Вървейки сам по пътя да мечтаеш
за огън и за капчица вода!
© Лана Стоянова Все права защищены