Какво е Липсата Ти от понеделник до неделя?
В тъмнина преплетени -
Безкрайни дни...
Самотни нощи...
Сянка на притихнали спомени...
Искащи мисли
и вяра за сбъдване...
Орисани сънища
и надежда за имане...
Изморени очи
и сила за чакане...
Молитва да не изгубя сетивата си...
Парчета от недоизречено - Обичам те...© Виолет Гаджева Все права защищены
СЛАВИ