1 февр. 2007 г., 15:29

* * * 

  Поэзия
781 0 0

Нощем в тъмнината,

нощем в тишината,

шептиш ми за твоите мечти,

копнееш да сме заедно нали,

но невъзможна е любовта ни.

Как желая да си с мен,

в изгряващия ден,

и колко ще е прекрасна всяка нощ,

но нямаме тази мощ.

Разделяме се сега,

какво ли ще се случи по-късно  в нощта…?

© Красимира Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??