Песен, без ритъм, без глас,
история, която знам само аз,
тя разказва за две очи черни,
два тлеещи въглена, на господ неверни,
един образ, като смъртта тъмен,
един път, тесен и стръмен.
За теб, тъмния герой,
който потъна във вечния покой.
За теб, жертвения агнец,
син на митичния летец,
танцуващ под ритъма на адския звънец,
с един слепец.
Къде отиде, при кръвта на предците ни,
при нашите пазители,
твоите родители,
при баща ти - демонът мощен,
твоята майка - ангелът разкошен.
В безкрая,
мястото между ада и рая.
Там се вихриш като ураган,
разказваш за живот пропилян,
за изгубената ти любов,
за живота ти суров,
за мечтата ти една
и за твоята съдба.
А тук на земята ще бъдеш вечен,
ние сме твоят глас неизречен,
ще предадем онзи кошмар,
посветен на един бунтар!!
Лека ти пръст, приятел, ти беше истинският!
© Лапето Все права защищены