16 февр. 2008 г., 22:16

* * * 

  Поэзия » Любовная
920 0 1

Знаеш ли как ми се иска
само за миг да те погледна.
Знаеш ли как ми се иска,
само за миг да те докосна!

Знаеш ли как ми се иска
само за миг очите ти
прекрасни да зърна,
само за миг в тях да се вгледам
и сърцето ми отново ще забие лудо!

Душата ми за теб копнее, мила,
къде изгуби се ти в мрака?

Знаеш ли как ми се иска
да си до мен?
Знаеш ли как ми се иска
само за миг устните ти
горещи да докосна...

Ръцете ти топли и нежни да усетя...
В прегръдката ти да се отпусна
и времето ще спре за миг!

© Вили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??