Нежността ти отива
под тиха лунна светлина!
И аз от нея се опивам
и на живо,и в съня.
Ръце протягам за прегръдка
и те желая в този миг!
И всеки миг е топла глътка.
Но двама ли към него се стремим?
Под необятното пространство
се сливат чувствени мечти...
Свидетели са звездните лъчи.
И душите ни с тях странстват.
© Стойчо Станев Все права защищены