Анонс на поредната теле-новела,
още един епизод назаем съм взела.
Следваща серия от тази комедия,
а уж беше със сюжет на трагедия.
Герои не липсват - с теб сме двама,
играем във филма малка измама.
С фалшивите маски от режисьора поставени,
а всъщност две души изоставени.
Сценарият труден оказа се, уви,
ще бъдат разбити нечии мечти,
а следващо действие е поредна комедия...
А уж беше със сюжет на трагедия.
© Брияна Все права защищены