Влюбена съм в рицар
Черен рицар, преследвач на сънищата ми
Влиза с гръм и трясък в живота
Разбърква
И бавно, мъчително си отива
А какво е любовта за теб, човеко?
Плашиш ли се от нея?
Бягаш ли?
Или не я познаваш?
Чакаш ли я с нетърпение?
Не чакай с нетърпение, тя ще дойде
Ще дойде бавно да те унищожи
Да заплачеш
Да трепнеш
Да се запиташ "Защо"
И когато се запиташ
Да разбереш колко много не разбираш
© Мъченик на Изкуството Все права защищены