А сърцето ми
беше
като отворена врата
на олтар,
готово да приеме
твоята молитва...
И
лицето ми
беше
като икона изписана,
очакваща
твоята изповед...
А сълзите ми
бяха
като вино във потир
за божествено
пречистване...
И те
още
очакват те,
за да се слеем
аз и ти
в едно
съществуване
вечно...
Оливие...
Lina Vira Assa Amy
© Евелина Аврамова Все права защищены