А този миг наистина си струва!
Опитай да утихнеш. Замълчи!
Че често подир думи боледувам
и много-много дълго ме боли…
А този миг е празник в тишината -
рисува необятни светове,
разтваря над предела сетивата,
към по-високи истини зове…
В прегръдката му всичко е различно –
обгръща ни неземна лекота
и някъде над адската себичност
потъваме до дъно в Любовта…
© Руми Бакърджиева Все права защищены
непримирима светла Божа сила,
Тъмното я предизвиква на война,
а Тя усмихната в сърцето се разстила"