19 авг. 2009 г., 18:10

* * * 

  Поэзия
420 0 3

Утрини ранни,

вечери късни.

Душите ограбени,

усмивки прекъснати.

 

Сълзи неизплакани,

мечти позабравени.

Любов недочакана,

стихове неиздадени.

 

Животът е бреме.

Смърт позабавена.

Още има време -

мечтата забравена

да се съвземе…

 

© Веселка Пенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??