ти, любими
си като котката ми през нощта
(не се описват с рими
обичащите се сърца)
ще дойдеш плахо
ще допреш носа си
ще ме гъделичкаш смело
със брада
и точно както котката, любими
ще изчезнеш във нощта
ще затоплиш мястото където
бие моето сърце
и точно както котката, любими
ще оставиш ледено парче
а след като си тръгнеш ти, любими
и изчезнеш както котката в нощта
ще си спомня че с рими
не се описва любовта
© Ал Все права защищены
Искрени благодарности и топли прегръдки.