... ти не искаш да тръгнеш,
ти не искаш
да се сбогуваш,
ти не искаш
да оставиш
зад гърча си
мигове
преживени,
затова на прага ми
дълго стоиш,
затова дълго не правиш
крачка,
а аз дълго се питам
дали да те пусна,
или отново да те поканя.
© Мария Все права защищены