12 февр. 2014 г., 00:42

**** 

  Поэзия » Другая
621 0 3

И все така е слънцето във мен.

Кръвта ми е искряща

а в гърдите синьо.

 

И всяка нощ съм в Кана Галилейска.

И всяка нощ водата

се превръща в' вино.

 

© Петър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??