Аборт
Днес поспорих
с мъдростта си.
Зла орисница
ме е орисала,
знам.
Да родя
недоносена
Любовта си.
И да умра
в мига,
в който ще ти я дам.
Дълго мислих
и...
се преодолявах.
Жал ми стана за теб.
Ти си горд.
Аз не искам
за мене да страдаш.
Затова...
ще направя аборт...
© Димена Все права защищены