Бойко, банкянският "бог",
не иска от "Белене" ток.
Атомната централа той затвори,
а за градеж на България говори.
Ликвидира хиляди работни места.
Върши само глупави неща.
Не мисли дори за миг.
И това ми било политик!
© Георги Все права защищены