27 янв. 2007 г., 17:55

*** 

  Поэзия
611 0 0

 

Обичам те, запомни

и никой не може да го промени.

Мога да жертвам живота си дори,

за да бъда с теб завинаги.

Колкото по-далеч си от мен,

толкова повече те обичам,

а доближа ли се, спирам да дишам.

 

© Красимира Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??