30 апр. 2008 г., 12:10

"Aenima" 

  Поэзия » Другая
680 0 1
Каменни обръчи,
душата загърнали.
С усмивка гротескна
към нищото тръгнали.

Дебели желания -
анорексични мечти,
с празни очертания
и бледи сълзи.

На Никъде тръгнал,
задъхано гоня се,
а тя, меко стъпваща,
усмихната тръгна си...

© Светослав Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??