АФГАНИСТАН
Лунни пейзажи.
Океани – скали.
Прашни миражи.
Рядко вали.
Вятърът тъжен
вяло подухва.
Земята стърже.
Хоризонтът е рухнал.
Вой на сирени.
Странни комети.
Мисли пленени.
Сън на решето.
Лунни пейзажи.
Океани – скали.
Залез прокажен.
Нещо боли……
.
20.04.2011 г - Кандахар
Венцислав Радков
© Венцислав Все права защищены