Тези стъпки ми напомнят
за дебнеща хиена в мрака.
На страха очите са огромни,
щом смъртта отдавна чака.
Спокойствието нямо чезне
и кръвта неистово се смее
в мислите на тъмна бездна...
Ритуално канибали пеят.
© Стойчо Станев Все права защищены