Ах, защо те няма, мило зайче...
Самотен отново за теб мисля жадно.
Къде си ти сега и какво правиш?
Кога ли и как ли ще бъдем заедно?
Дали пак силно ще ме любиш?
Ах, защо съм сам, мило зайче?!
Безчувствен полъх на страх
се усеща в несигурните ми думи.
Дали достатъчно силен бях
или оставих любовта да отшуми?
Ах, защо ли не сме заедно, мило зайче?!
Пореден безсмислен ден измина,
а ти все така се отдалечаваш...
Ето, моят живот отмина,
а ти все така ме пленяваш...
Ах, защо те няма мило зайче...
© Бобо Все права защищены
Тук съм...