4 июн. 2009 г., 00:03

Ах!... Любов!... 

  Поэзия » Любовная
1129 0 3

Метеоритен дъжд е чувството, което

пробожда моето сърце
и горящи падащи частици 
изгарят моите ръце.
 
В очите ти когато те погледна,
грейват слънчеви лъчи,
а когато мен погалиш нежно,
усещам морските вълни.
 
Щастлив е този миг със тебе,
в който любиме се аз и ти
и кое ли чувство е в мене?...
Ах!... Любов, нима това си ти?...
 
Любов тъй нежна и желана...
Любов прекрасна и омайна...
Щастлив е този, в който ти живееш
и красиви спомени в него сееш...

© Люси Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??