Ах, времето, което рони неуморно
минути, часове и дни, години!
Минутата изяжда думи
и часове ядат възторга,
а дните чувствата изтребват,
годините лишават от живот!
А той, животът, ни лишава
от най-насъщната любов,
когато разпиляваме му дните,
годините и може би дори
секундите и часовете!
... ... ... ...
Ах, времето, което губим!...
© Цветан Костадинов Все права защищены