Ако е пълна
чашата - тъга
и я изпиеш на екс
от радост...
Ще я забравиш ли?
Ако си стъпил
здраво
на вярата,
но тя се клати...
Ще паднеш ли?
Ако си хвърлил
въдица
от моста на илюзиите,
а стръв е истината...
Ще уловиш ли себе си?
© Веселка Стойнева Все права защищены