8 окт. 2009 г., 12:54

Ако 

  Поэзия
451 0 9

 

Казвал съм ти не един път,

че любовта се мери със любов,

мери се смъртта със смърт,

а животът – със живот.

 

Парите се събират със пари,

и добрите хора със добри се сбират.

Ако ме обичаш - ми кажи,

ако ли не - отивай си!

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??