1 мар. 2017 г., 13:06

Ако беше до мен 

  Поэзия » Любовная
294 1 1

Ако беше до мен,
щях да бъда едно
непокорно дете,
но и много добро,
и вълшебен магнит
за блестящи усмивки,
и куплетче във стих
на голяма щастливка.
Със солено кафе
щях да срещам деня ти,
и със глас-кадифе,
да запалвам страстта ти,
после с радостен вик
ще ти дам да ме пиеш,
във крещящия миг
любовта ще откриеш...
Ще поникнат криле,
ще политна със тебе
в чисто, синьо небе,
прероден, като бебе,
ще усмихваш света
и ще грабиш вселени,
ще съм твоя съдба,
разтвори се във мене
и тръгни по кръвта,
да се слеем с безкрая,
мое силно момче,
с теб ще бъда до края.

 

© Неземна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хареса ми това със соленото кафе. Хубав стих! Поздрави!
Предложения
: ??:??