Ако имах перка на гърба,
на къде ли аз ще полетя?!...
Вероятно,
като Икар,
към слънцето
ще се устремя...
Така имам нужда
от Истинска Светлина
и Истинска Топлина!
Душата ми
от студа замръзва...
Сърцето в тъмното
пътища на възел връзва...
© Diana Milanova Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Ако имах перка на гърба, като Карлсон, накъде бих отлетял? »