4 нояб. 2011 г., 12:07

Ако можех 

  Поэзия » Любовная
630 0 1

Ако можех с вас да бъда в този час,

на звездите бих разказал аз

как в момента мисля пак за вас,

за вашата усмивка и прекрасен глас.

 

В тази нощ елате, моля ви, до мен,

за да останем двамата за час поне,

стрелките тихо времето ще отмерват,

само тишина около нас ще има.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??