Ако можех магия да сторя
Сърцата за любов да отворя
Ако можех...
Светлина на душите да дам
Никой никога нямаше да е сам
Ако можех такава магия да сторя
Щях отново и отново да я повторя
Ако може на всички...
Вяра бих дал...
Усмивки щастливи - без жал
Ако можех...
Такава магия да сторя
Безброй безброй пъти
щях да я повторя
* * *
Ах да имах ангелски криле
И да може моето сърце
Обич да раздава без да спре
Ах да имах ангелски ръце
Да прегърна цялото небе
Да изтръгна болка слабост
Да разсея мъка жалост
Ала нямам...
Просто съм човек
Ранявам и дарявам
Самотата разгадавам
Ако имах ангелски криле
Ангелско сърце...
Ангелски ръце...
Ала нямам
оставям си едно дете
© Любомир Деничин Все права защищены