12 июн. 2009 г., 11:49

Ако нищо не знаем... 

  Поэзия » Любовная
754 0 4

Ако нищо не знаем за живота,
присъедини се към мен, ще станем рота,
заедно тайните му ще разгадаем,
ръка за ръка кучетата ще разлаем.

Ако нищо не знаем за любовта,
с целувки във вино ще превърнем кръвта.
Проникни дълбоко в моята душа,
открий пред мен своите недра.

Ако за болката нищо не знаем,
гушни се в мен, за греховете ще се покаем,
ще я отблъснем с пурпурен щит,
любовната ни песен ще бъде хит.

Ако нищо не знаем за сълзите,
ще ги попия с устни, ще издухам мъглите,
с воал от нежност ще те покрия,
лицето ти с моите сълзи ще измия.

Ако за секса нищо не знаем,
с устни телата си ще опознаем,
ще се изкачим на връх от удоволствие,
след бясно препускане - спокойствие.

© Никой Нищо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??