Ако някога паднеш на дъното,
значи пак си в поредната плиткост,
просто нещо във теб се е сгънало
и си почнал да гледаш отниско.
Изправи се в духа си, небесния,
няма дъно безкрая космичен!
Не по трудния начин, по лесния-
отвисоко светът е различен.
© любимка Все права защищены