Ако някой ден решиш,че съм ти нужна,
Ако в сърцето си почувстваш любовта,
Ела при мен,не се страхувай
И превърни в реалност таз мечта!
Ако след време искаш да ме имаш,
Ако във мене виждаш своята съдба,
Ела,признай ми и повярвай ми,
Ще сбъдна твоята мечта!
Ако косите ми поискаш да погалиш
И да целуваш моите очи,
Да ме притискаш силно до сърцето
И да ме любиш,както пожелаеш ти!
Ако някой ден от мен почувстваш нужда,
Ела във таз любов да изгорим,
Не се страхувай,ще съм твоя,
То моето сърце за теб тупти!
© Кристина Все права защищены