Ако сбъднеш мечтите на някого,
ще проблесне дъгата след буря.
Ще изгрее пак слънцето лятно,
сред мъгливите сенки на утрото.
Ако сбъднеш мечтите на някого,
от небето – вечерно ще слязат,
куп звезди като късчета злато,
щом едно сърце вече не страда.
Ако сбъднеш мечтите на някого,
ще усмихнеш лицата на тъжните.
Всяко щастие сбира на ято
любовта ... за живеене нужна!
© Данаил Таков Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите »