3 февр. 2008 г., 11:17

Ако се интересуваш 

  Поэзия » Любовная
587 0 15
Ако се интересуваш от смелостта...
И дали ще се усмихвам накрая
от повея на вятъра, с капчици роса,
и дали пак ще ме окъпеш с оная белота...
Ако се доверяваш на месеца май...
И дали ще бликна в пролетни порои
от усмивки - блясък на очи и смях,
и дали пак в сърцето ми ще бродиш...
Ако имаш лудостта да вярваш...
И дали ще остане в нас, незабелязана,
от устни с дъх на дивите треви,
и дали във жилави дървета я пренасяме...
Ако я поим с млада любов, както преди...

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??