Ако си те пожелая в полунощ,
ще ми се сбъднеш ли?
Ще идваш ли, когато е студено,
с присъствие да ме сгрееш?
Ако си те пожелая в полунощ,
ще ми се сбъднеш ли?
Ще ме гледаш ли с любов в очите,
нежно името ми ще шептиш ли?
Ако си те пожелая в полунощ,
ще ми се сбъднеш ли?
На топло до сърцето си,
ще ме приютиш ли?
Ще ме прегръщаш ли,
когато самотата душата ми превзема?
Ще си те пожелая
и ще чакам да се сбъднеш!
© Еленка Гишина Все права защищены