2 сент. 2004 г., 18:02

Ако те срещах... 

  Поэзия
1254 0 0
Ако те срещах любов без да те търся,
ако те имах без да те искам,
ако обичана бях без да обичам,
ако посрещна те днес
подминала вчера,
ако усетя отново
красивата вечност на полета...
Ами ако се събудя?

© Гери Тушева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??