"Et si tu n'existais pas
Dis-moi pourquoi j'existerais..."
ако ти не съществуваше във дните
небето със тъга ще замълчи
усмивката ми нежна ще залезе
и вятърът студен ще ме стопи
ако ти не съществуваше във дните
ръцете ми ще плачат във нощта
снагата ми във лед ще е обвита
минутите ще бъдат самота
ако ти не съществуваше във дните
безкрайни пътища ще ме зоват
дъждът ще чезне сред горчиви капки
и хиляди слънца ще изгорят
ако ти не съществуваше във дните
реалността за мен ще е гора
в която всяка моя стъпка
ще се превръща във изгубена следа
ако ти не съществуваше във дните
ще съм безкрайна плачеща река
~~
© Елица Георгиева Все права защищены
Жо Дасен беше единия от любимите изпълнители на родителите ми и винаги го свързвам с детството си и обичта между майка ми и баща ми....
Поздрави от мен и на вас!~