Ако за всяка пролята сълза ми платиш -
тогава ще бъда безкрайно богата.
Ако въздишките по тебе ми възстановиш -
ще мога да покрия с тях земята.
Ако безсънните нощи реша да ти върна,
ти никога няма да можеш да спиш.
Ако в мечтите продадени, сърцето ти загърна,
от тях не ще го никога освободиш.
Ако горчилките ти сипя в чаша да изпиеш -
от тях ще бъдеш винаги пиян
и със сълзите ми лицето си ако измиеш -
ще бъдеш цял живот в сълзи облян!
© Даниела Ангелова Все права защищены