Ако видиш пак
Ако видиш пак в очите ми сълзи,
недей прави се, че е просто блясък,
защото знаеш, че за тебе ме боли,
не е изтекъл и часовникът с пясък,
не е забравена ни старата любов,
ни стари рани вече са зарастнали,
не е заглъхнал и болезненият зов,
който с тебе носим в сърцата си.
Една любов не свършва там, където
две ръце не сплитат вече пръсти...
и докато нашата прогаря ми сърцето,
за нея никога не ще да бъде късно.
Илияна Дадарова
© Или Дадарова Все права защищены
Поздрав!