АКСИОМАТИЧНО
Гордо вирнала главата,
самоизмъчва се душа.
Обич дай ù - не помага:
няма лек за гордостта.
Малко завист е способна
да угаси, затули в мрак,
божествения огън у човека:
най-първо, искрицата талант.
© Лордли Милордов Все права защищены