22 сент. 2015 г., 10:03  

Актьори 

  Поэзия » Философская
606 0 0

Сцената наречена живот е пълна с актьори,

едни са лоши,други пък добри,

всичко е въпрос на роли.

Пиесата на всички нас е добре позната,

от това как ще изиграем свойта роля,

зависи ни съдбата!

 

Маски различни слагаме на своите лица,

сменяме ги бързо и сме добри в това.

Отблизо познаваме всички грехове,

кои сме в същност,и ние не знаем добре.

 

И така ден из ден по-добри ставаме,

все по-умело лъжем и лесно предаваме.

Всички заслужаваме Нобелова награда,

затова кой от кой по-лесно пропада!

 

Сцената винаги ще бъде същата,само

актьорите ще бъдат други.

Ролите отново ще се играят,а грешките

ще се повтарят и повтарят..

 

Но нека все пак когато слезем от

сцената ни обявят за актьори,

които поне са се опитали да изиграят

подобаващо своите роли!!!

                         

      

© Виктория Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??