21 дек. 2016 г., 21:22

Ала не 

  Поэзия » Другая
326 0 2

Искаше ми се

с теб да вървим така

по софийските улици.

 

По петите ни

да ни гледат със завист

и съмнения другите.

 

 Искаше ми се

да почувствам пак

как ме носиш две педи

 

над тротоарите

с плочки,

джвакащи от съмнения,

 

 да не си изкривя

глезена от прескачането

на дупките

и от хорското мнение.

 

Искаше ми се, ама нà!

Някой свил ми обувките разкривени!

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??