Алена роза пламтяща
Ще полетя,
от любов окрилен,
и следвайки
стрелките на чувствата,
ще стигна до теб
със страст зареден
и ще те целуна
любящо по устните.
Ще вдигнеш очи
и в погледа мил,
съзирайки обич искряща,
ще бръкна във пазвата,
дето съм скрил
алена роза пламтяща.
С туй цвете красиво -
символ на любовта,
теб ще закича, любима,
и ще помоля
за мойта мечта
сбъдване нека да има.
© Валентин Добрев Все права защищены