Звъни, сигналът е "свободно".
"Ти-тиии-т" в слушалката звучи.
В очакване намествам се удобно,
навярно правиш го и ти.
Обаждането в миг приемаш,
безмълвно, но те чувам аз.
Усещам мисъл споделена,
копнеж, витаещ между нас.
Стаявам дъх, за да усетя
безкраят в твоите очи.
Не бързам да говоря, нека
така прекрасно помълчим.