Ти нямаш никакви права над мен!
Любов не значи задължение,
не значи, че съм в твоя плен
на избуяващите ти съмнения!
Ако не можеш да намериш мир,
причините не са около тебе.
Ако зъбът те заболи,
не ми лекуват зъб на мене!
Така че се вземи в ръце
и хубавичко се разгледай,
къде ти хлопа черчеве...
Или пък просто се застреляй!
© любимка Все права защищены
къде ти хлопа черчеве..."
Че хлопа-хлопа.Плаче за пирони.
и чук с размери четри хикса L.
Та белким най-накрая се опомни
Не стане ли.Остава му разстрел.