Обичам те, и ти това го знаеш!
Когато те боли, боли и мен!
Сред другите дали ще ме познаеш?
Та аз съм толкова обикновен!
Само някакъв драскач на рими!
Но иначе се пиша за поет!
А хората не са незаменими!
Съдбата просто следва своя ред!
Усещам те в сърцето, със душата,
Усещам те със всички сетива!
Познавам те! А толкоз непозната
сега за мен си! Тайнствена жена!
Каквато си сега, бъди такава!
И днес, и утре винаги бъди!
Ти си като огнена жарава
която и без огън пак пламти!
08.12.2023 г.
© Георги Иванов Все права защищены