Раненото духовно
модерно население
измисли сънотворно
за болка изцеление.
В немилост е душата,
но болката приспана.
Разстрои се сърцето
с гипсираната рана.
Упойката не хвана
сърдечната му драма.
Събра се консултация
и сложиха повторно
на бъдещата нация
По-тежко сънотворно.
Духовното остана
без спомен за болежка.
Модерно изцеление
без медицинска грешка.